PlusBus Houten organiseert uitstapjes voor 55-plussers die in de gemeente Houten wonen. De uitjes gaan naar diverse bestemmingen. We halen u thuis op met onze 9-persoonsbus en na het uitje stapt u weer uit bij uw voordeur.

Als u door een laag inkomen een smalle beurs heeft kunt u gratis met een uitstapje mee. Ook als U-pashouder kunt u gratis mee. U hoeft daarvoor het saldo van de pas dus NIET te gebruiken. Het is voldoende als u kunt laten zien dat u een U-pas heeft.  In beide gevallen bent u van harte welkom om gratis mee te gaan met het volgende uitstapje in september 2024, inclusief gratis eten en drinken.

Op donderdag 26 september nemen wij u graag mee naar ROC Lokaal,  het restaurant van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein. Hier leren de studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij u een leuke, culinaire beleving. Laat u verrassen door smakelijke, mooi opgemaakte gerechten en geniet van een gezellige gezamenlijke maaltijd.  Bij aanmelden kunt u eventuele allergieën of dieetwensen aangeven. Ophalen is vanaf 16.30u.

U kunt zich op twee manieren voor dit uitje aanmelden

  • U belt op maandag- of donderdagen tussen 10 en 12 uur met PlusBus Houten: 06-105 77 815
  • U mailt naar: kantoorteam@plusbushouten.nl
    Daarbij geeft u uw naam, adres en telefoonnummer op. En wilt u dan ook vermelden hoe u over ons gehoord heeft, bijvoorbeeld in contacten met een Consulent Welzijn, Voedselbank, een kerkgenootschap.

Als u een U-pas heeft geef dan het nummer van uw U-pas door, en uw naam, adres en telefoonnummer.

    Na aanmelding hoort u snel of er plek is.

    Categorieën: Nieuws