Uitje annuleren
U kunt uw aanmelding tot 72 uur voor het uitje kosteloos annuleren via kantoorteam@plusbushouten.nl of telefonisch op 06 105 77 815.

Wanneer u buiten onze kantoortijden van maandag en donderdag 10-12 uur belt kunt u de voicemail inspreken.
Annuleert u binnen 72 uur voor vertrek, dan brengen wij u altijd € 10,00 administratiekosten in rekening. Ook als er al kosten zijn gemaakt (bijvoorbeeld betaalde tickets voor een evenement), dan betaalt u die alsnog, tenzij uw plaats wordt ingenomen door iemand van de reservelijst.

Onze voorkeur is om de verschuldigde bedragen via een automatisch incasso te incasseren. Als u annuleert, zal aan u worden gevraagd of u hiermee instemt.

Als u voor een uitje “reserve” bent en bij nader inzien bent verhinderd of wilt afzien van deelname, wilt u ons ook dan tijdig informeren.

Tijdig afzeggen
Het wil wel eens voorkomen dat een van de deelnemers op het laatste moment afbelt. Bedenk dat u uw medepassagiers een leuke dag onthoudt als u zonder échte noodzaak afzegt: het kan zijn dat er te weinig deelnemers aan het uitje overblijven, waardoor het uitje alsnog niet door kan gaan. Bent u plotseling niet lekker dan kunnen wij begrijpen dat u het uitje écht moet afzeggen. Staat u op de reservelijst en bent u plotseling verhinderd? Laat ons dat ook even weten!