VRIENDEN VAN PLUSBUS HOUTEN MAKEN HET VERSCHIL VOOR SENIOREN MET EEN KRAPPE PORTEMONNEE

DOE MEE EN DONEER!

PlusBus Houten verzorgt uitstapjes voor Houtense senioren. Een dag of middag naar musea, natuur, steden. Met onderweg een kopje koffie of een lunch. Voor de uitjes wordt gebruik gemaakt van een 9-persoons bus. Veel senioren hebben PlusBus Houten al leren kennen en waarderen. De organisatie draait volledig op vrijwilligers.

Maar…

De uitstapjes blijken voor senioren met krappe financiën niet betaalbaar. Ook al worden de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk gehouden. Toch is het juist ook voor deze senioren heel belangrijk dat ze mee kunnen. Om er eens uit te zijn, mensen te ontmoeten, gezelligheid te ervaren.

Het plan

PlusBus Houten wil daarom voor minder draagkrachtige senioren gratis uitjes organiseren. Gefinancierd met donaties van particulieren, bedrijven en andere organisaties. Doe je mee? Elk bedrag is welkom. Voor € 20 maak je al een uitstapje voor iemand mogelijk. Met rond € 125 kunnen zeven senioren er met de bus op uit. En elke volgende € 125 betekent dat er opnieuw zeven senioren op pad gaan!

Zo doe je mee:

Gebruik voor je donatie deze QR code:

Of maak een bedrag over naar: NL 05 RABO 0317 4725 26 t.n.v. Stichting PlusBus Houten, met als omschrijving: Vrienden van PlusBus Houten.

Vragen en contact:

Vragen over deze actie? We ontvangen graag je bericht via: bestuur@plusbushouten.nl

           

Categorieën: Nieuws