Op 4 november maakte burgemeester Isabella kennis met PlusBus Houten. Het was een gezellige ochtend met een goed gesprek. PlusBus Houten organiseert korte en langere dagtochten voor senioren. Daar wilde de burgemeester graag meer over weten.

De kennismaking begon met een ritje in de bus. Twee senioren, de burgemeester en enkele vrijwilligers reden samen naar het Oude Station in Houten. Bij koffie met gebak vertelden de senioren wat de PlusBus voor hen betekent: “Andere senioren ontmoeten, gezelligheid, leuke uitjes”, waren enkele uitspraken.

De burgemeester stelde vragen aan de senioren en had veel aandacht voor de persoonlijke verhalen van deze PlusBusdeelnemers. Ook toonde hij belangstelling voor de volledig op vrijwilligers draaiende organisatie en wat daarbij allemaal komt kijken.

Het was kortom een leuke kennismaking met veel informatie over en weer.

Categorieën: Nieuws