Publicatiedatum: 26 oktober 2023

Kom jij het Kantoorteam van de PlusBus versterken?

Het Kantoorteam van PlusBus Houten is op zoek naar collega’s. Hieronder lees je meer over deze vacature. Geïnteresseerden zijn welkom. Graag reacties per e-mail aan: vrijwilligerswerving@plusbushouten.nl

Werkzaamheden

Als lid van het Kantoorteam ben je als een spin in het web van de organisatie. Je bent een belangrijke schakel tussen de PlusBus en de buitenwereld, tussen deelnemers en ‘crew’ (dat zijn de busbeheerder, chauffeur, begeleider) én tussen diverse teams onderling. Een belangrijke taak is de administratieve verwerking van gegevens in het  boekingssysteem (een Excelbestand). Je voert gegevens in over abonnees en aangevraagde ritten, kent ritten toe aan de hand van aanvragen en beschikbaarheid. Daarnaast communiceer je hierover (via mail of telefoon) met de deelnemers. Voorafgaand aan ritten zorg je ervoor dat ‘de crew’  over de informatie beschikt over deelnemers, route en bestemming. 

Het team werkt in twee-of drietallen op maandag- en donderdagochtend. Op de tussenliggende dagen worden bij toerbeurt de webmail en voicemail gecontroleerd op dringende zaken waarvoor direct actie nodig is. Na het inwerken werk je zoveel mogelijk op dezelfde dag.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met ouderen. Je bent accuraat en geduldig en bent een ‘teamspeler’. Je vindt het leuk om administratieve taken te verrichten en daarnaast senioren te woord te staan per telefoon en e-mail. Je bent handig op de computer en hebt basiskennis van mail, Word en Excel. Als het nodig is kun je hiervoor beknopte bijscholing krijgen van collega-vrijwilligers.

Wij bieden

Je gaat werken in een organisatie met enthousiaste vrijwilligers, die zich ieder op hun eigen terrein inzetten voor het welslagen van de geplande uitjes. Daarmee draag je bij aan het welzijn van senioren. Zij hebben daar veel waardering voor.

Ook mag je een goede inwerkperiode en begeleiding in je werk verwachten.

Tijdsbesteding

Per week ben je één ochtend, op maandag of donderdag, van 09.30 – 12.30 uur beschikbaar.

Daarnaast controleer je volgens rooster op andere weekdagen of er dringende zaken zijn op voicemail en/of webmail en onderneemt hier zo nodig actie op. Meestal is het tijdsbeslag hiervoor maximaal een half uur. Tijdens vakanties van collega’s wordt onderling de waarneming geregeld.

Hoe  kun je je aanmelden?

Lijkt het je wat om het Kantoorteam te komen versterken? Dan ben je van harte welkom! We maken graag kennis met je. Als je een bericht met je motivatie stuurt naar vrijwilligerswerving@plusbushouten.nl  maken we snel een afspraak.

Categorieën: Nieuws