PlusBus Houten verzorgt uitstapjes voor senioren die in Houten wonen. Al meer dan vijf jaar genieten deelnemers van uitjes naar steden, musea, de natuur. Dat wordt mogelijk gemaakt door een groep van 50 vrijwilligers. De meesten zijn chauffeur of begeleider in de 9-persoonsbus. Ook achter de schermen is werk te doen. Onder andere in het bestuur van deze stichting. Voor dit bestuur wordt dringend gezocht naar een penningmeester, omdat de huidige gaat stoppen wegens verhuizing. Ook de voorzittersfunctie is vacant.

Het werk van penningmeester bestaat onder andere uit het opstellen van begrotingen en financiële jaarverslagen. Ook worden de financiën beheerd, inclusief verantwoordelijkheid voor de administratie. Daarnaast zijn er gedeelde algemene bestuursverantwoordelijkheden.

De voorzitter heeft in het bestuur vooral coördinerende taken. Ook vertegenwoordigende werkzaamheden binnen en buiten de stichting vallen onder het takenpakket.

Voor beide bestuursfuncties is ervaring gewenst. De benodigde tijd wordt in onderling overleg afgesproken, in samenhang met de praktische invulling van taken.

Voor meer informatie, opvragen van de volledige vacatureteksten en aanmelding ontvangt PlusBus Houten graag uw bericht aan: vrijwilligerswerving@plusbushouten.nl   

Algemene informatie is te vinden op: www.plusbushouten.nl

Foto: René van den Brandt

Categorieën: Archief