PlusBus Houten bestaat in 2022 vijf jaar. Dat werd op woensdag 5 oktober gevierd met een jubileum-verrassingsuitje. Zeven deelnemers die al vanaf 2017 met de PlusBus meegaan waren hiervoor uitgenodigd. Het liefst hadden we alle deelnemers gevraagd, maar de bus heeft nu eenmaal niet méér dan negen stoelen.

Het feest begon ’s morgens in ’t Bouwhuys bij Gezinshuis De Grote Geer. Kort vóór 11 uur kwam de bus met de deelnemers daar aan. Er werd genoten van de gezelligheid en de koffie met gebak. Bestuurslid Geert hield een kort praatje. Omroep Houten maakte een mooie film van deze bijeenkomst, zie https://www.omroephouten.nl/1e-lustrum-plusbus-houten/ 

Naast deze film staan bij dat artikel ook enkele foto’s die fotograaf René van den Brandt maakte.

Na een uur zwaaiden enkele aanwezige vrijwilligers de bus met feestgangers uit. De verrassingsrit ging door de Vijfheerenlanden, mooi aansluitend bij de “5” van het jubileum. De plaatsen Leerdam, Meerkerk, Ameide, Lexmond en Vianen werden aangedaan, met onderweg een lekkere lunch. Het was alles bij elkaar een zeer geslaagd en feestelijk uitje.

Categorieën: Nieuws