PlusBus Houten heeft meegedaan aan de actie van het ING-fonds “Help Nederland vooruit”. In 52 regio’s konden vijf genomineerde doelen meedingen naar geldbedragen. Hoe meer stemmen het doel binnenhaalde, hoe hoger het bedrag: van €1.000 tot €5.000. Op zaterdag 21 maart werd bekend dat PlusBus Houten in onze regio de meeste stemmen heeft gekregen. Bovendien zit de PlusBus in de top 5 van alle 52 regio’s, en dat levert dan een extra bedrag van €5.000 op. Daarmee komt het totale bedrag op €10.000.

Van 22 januari tot en met 12 februari van dit jaar kon iedereen in Nederland een stem uitbrengen. Veel mensen hebben de moeite genomen om op de PlusBus Houten te stemmen en ook familie, vrienden, kennissen, gevraagd dat te doen. En dat heeft een prachtig resultaat gehad. Maar liefst 1521 keer is er op PlusBus Houten gestemd. Dat is het hoogste aantal in de regio.

PlusBus Houten bedankt iedereen voor het stemmen, doorzenden en delen van de stemoproep. 

Het verkregen geldbedrag is een mooie bijdrage aan de financiering van de nieuwe bus die PlusBus Houten begin maart in gebruik heeft genomen.

Natuurlijk vindt PlusBus Houten het jammer dat door het Coronavirus de uitstapjes nu niet mogelijk zijn. Hopelijk voor iedereen, en voor de senioren in het bijzonder, gaat deze nare virusperiode snel voorbij.

Bestuur PlusBus Houten

Categorieën: Nieuws