Abonnees van PlusBus Houten zijn verrast met een kerstattentie. De meeste pakketten werden beschikbaar gesteld door het Nationaal Ouderenfonds. Vrijwilligers van PlusBus Houten bezorgden deze bij de alleenstaande senioren van de PlusBus.

 

De uitstapjes voor senioren met PlusBus Houten zijn al maanden afgelast door het coronavirus. Zodra het kan worden deze dagjes uit weer hervat. Nu dit helaas nog niet veilig is, wordt met het rondbrengen van de pakketten toch aandacht voor deze senioren getoond. Toen het Nationaal Ouderenfonds om medewerking vroeg, heeft de PlusBus daarom graag “ja” gezegd.

 

Niet voor alle abonnees was er een kerstbox van het Nationaal Ouderenfonds beschikbaar. Daarom heeft PlusBus Houten zelf een aantal pakketjes toegevoegd. Daardoor konden alle alleenstaande abonnees een attentie ontvangen. De abonnees waren blij verrast.

 

Gelijktijdig is bij alle abonnees een kerst- en nieuwjaarswens van PlusBus Houten bezorgd, ontworpen door een van de vrijwilligers. Ook de vrijwilligers, sponsors en andere relaties hebben deze gekregen.

 

Categorieën: Archief