Deze zomer sluiten we een succesvol eerste jaar van de PlusBus af. We gaan volgend jaar door!

In de maanden juli en augustus wordt ook de Senioren Zomerschool in Houten gehouden, waar veel senioren gebruik van maken. De PlusBus zal waar mogelijk de Senioren Zomerschool ondersteunen met vervoer. Mede daarom bieden we deze maanden iéts minder ritten aan.

Op de Activiteitenmarkt in het centrum van Houten, waar we velen van u vorig jaar voor het eerst hebben ontmoet, zullen we ook de komende keer weer te vinden zijn. Komt u vanaf 10:00u ook een fris drankje halen? De Activiteitenmarkt is dit jaar op zaterdag 1 september op Het Rond in Houten.
De vorige maanden waren de riviertochten en het strand erg in trek en ruim overtekend. Daarom deze maanden juli en augustus extra aandacht voor het water. Verder gaan we lekker ijs eten in Vreeswijk, naar het levendige Kersenfestival in Cothen, de gezellige Spakenburgse dagen, naar bos en strand en naar een aantal prachtige forten in de omgeving.
We zien u graag in de bus – en natuurlijk op de Activiteitenmarkt !

Categorieën: Archief