Op een schitterende, zonnige zondag vond de eerste Verrassingsrit met de PlusBus plaats.
“Ik heb in tijden niet zo’n mooie, verzorgde dag gehad”, zei een deelneemster.

Chauffeur Fons had een prachtige route uitgestippeld langs de Utrechtse Heuvelrug en de bossen van Doorn. Vanaf 10.00 uur werden de gasten thuis en bij Restaurant De Engel opgehaald. Begeleider Hetty belde ongeveer een kwartiertje van tevoren iedereen nog even op, zodat niemand lang op de bus hoefde te wachten. Vanaf 11.00 uur ging de rit de omgeving van Houten in, langs velden en weggetjes, waar sommigen nog nooit geweest waren. Al vlak na vertrek werd een extra stop ingelast – iedereen was aan koffie toe! Na een prachtige rit door de bossen was de uitgebreide lunch in Doorn welkom. Daarna ging de rit met een wijde boog via de binnenwegen terug naar Houten.
Iedereen werd weer bij de eigen voordeur teruggebracht.

“Wanneer kan ik weer mee?”was de vraag…
Nou, wij als vrijwilligers vinden dat u zo vaak mee mag als u wilt!

Categorieën: Archief