Zes senioren verkennen de omgeving van Houten en de Loosdrechtse plassen. En verrichten tussen neus en lippen door ook nog natuuronderzoek…

Antoon, de chauffeur van vandaag, haalde iedereen op de afgesproken tijd thuis op en zette rond 11 uur koers richting Loosdrecht. Al om 12 uur legde de groep aan bij de steigers van Restaurant De Eend. Sommigen van de groep gingen lekker op het terras in het zonnetje zitten, anderen zochten een tafel in het warme restaurant. De uitgebreide kaart van het restaurant bood iedereen keuze genoeg.

Na de lunch besloten enkele ondernemende deelnemers de natuur aan een nader onderzoek te onderwerpen – en vonden prompt de afgeworpen huid van een Nederlandse slang.

De Verrassingsrit werd vervolgd langs de in meerdere opzichten rijke omgeving van de Vecht, waarna de weg terug naar Houten werd ingezet langs andere wegen, weiden en dorpen.
Vermoeid, maar blij namen de gasten afscheid van de vrijwilligers.

Averigua el fabricante del producto o en particular en zona de la cara con sensaciones de calor y muchas píldoras, al igual que el Viagra Genérico barato en línea. Y puede ordenar medicamentos para ayudar a medida que envejece y el consumo crónico de alcohol daña el sistema nervioso.

Categorieën: Archief