Stichting PLUSBUS HOUTEN bestaat ruim een jaar. En het gaat goed. De PLUSBUS heeft al bijna 150 abonnees en groeit. Per week zijn er 3 tot 4 uitstapjes. Na elke PLUSBUS-rit horen we enthousiaste reacties van de deelnemers. En de vrijwillige chauffeurs en begeleiders zetten zich er met plezier voor in.  Dus willen we niets liever dan de komende jaren doorgaan! Maar … om de bus op de weg te houden is de komende jaren meer geld nodig dan we nu binnen krijgen.

ACTIE
Daarom starten we de actie “Laat de PlusBus doorrijden”. Dat gaat via publieksfinanciering (crowdfunding) waarbij ieder die zich betrokken voelt een bedrag kan doneren.

WAT IS ER NODIG?
Wij hebben uw hulp hard nodig om de organisatiekosten, onderhoudskosten en vervanging van de bus over 1 à 2 jaar mogelijk te maken. Met deze actie,  die tot eind juni 2019 doorloopt, in totaal € 25.000 ophalen. Dat is een heel bedrag, maar als veel mensen een beetje geven is er veel mogelijk!
Graag roepen we iedereen op die de waarde van de PlusBus herkent, om aan deze actie mee te doen en te doneren.

HOE DOET U MEE ?
Om te beginnen kan iedereen voor informatie bellen naar 06 – 105 77 815.
Direct een bijdrage overmaken kan ook. Om de actiepagina te bekijken, ga naar:
https://www.geef.nl/nl/actie/laat-de-plusbus-doorrijden/donateurs

De directe link voor doneren is:  https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=9373&mode=e
Zie voor meer informatie  www.geef.nl Bovenin de balk kunt u onder ‘Goede doelen’ PLUSBUS HOUTEN vinden met meer uitleg.

NIEUWE INFORMATIE
Via deze website houden we u op de hoogte over de vorderingen van de actie.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!