Help PlusBus Houten met uw stem!

Dat kost u niets, alleen even uw aandacht.

Het ING-fonds “Help Nederland vooruit” heeft PlusBus Houten genomineerd voor een geldbedrag. Hoe hoog het bedrag wordt hangt af van hoeveel stemmen we binnenhalen. Stemmen kan direct via deze link: http://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-plusbus-houten

Hieronder leest u meer over het doel van de actie en de spelregels.

De PlusBus houten organiseert uitstapjes en dagtochten voor senioren. Het is gelukt om een nieuwe bus aan te schaffen waarmee we jaren vooruit kunnen. Hij vervangt de oude en heeft zeven zitplekken voor onze gasten.

Daarom zijn we heel blij met de nominatie van het ING-fonds “Help Nederland vooruit”

Het ING-fonds heeft in onze regio vijf goede doelen genomineerd, waaronder Stichting PlusBus Houten. De vijf doelen komen in aanmerking voor een geldbedrag. Minimaal € 1.000 en maximaal € 5.000. Het doel dat de meeste stemmen binnenhaalt, ontvangt het hoogste bedrag. PlusBus Houten zal het bedrag volledig gebruiken als bijdrage om de nieuwe bus te financieren.

Wij roepen iedereen op om op PlusBus Houten te stemmen!
Stemmen gaat via de link die bovenin deze mail staat. Met elk e-mailadres kan je 1x stemmen. Je hoeft geen ING-rekening te hebben. En de woonplaats maakt niet uit. Vraag familie, vrienden, buren en collega’s om óók te stemmen. Deel de link via e-mail, Facebook, Whatsapp, Twitter, of mondeling! De stemperiode loopt vanaf heden tot en met 12 februari 2020.

Meer informatie over PlusBus Houten: www.plusbushouten.nl of op Facebook: PlusBus Houten.

Bedankt voor uw stem en het dóórvertellen over deze actie.

Categorieën: Nieuws