Stichting PLUSBUS HOUTEN bestaat ruim een jaar. En het gaat goed. De PLUSBUS heeft al bijna 150 abonnees en groeit. Per week zijn er 3 tot 4 uitstapjes. Na elke PLUSBUS-rit horen we enthousiaste reacties van de deelnemers. En de vrijwillige chauffeurs en begeleiders zetten zich er met plezier voor in.  Dus willen we niets liever dan de komende jaren doorgaan! Maar … om de bus op de weg te houden is de komende jaren meer geld nodig dan we nu binnen krijgen.

ACTIE
Daarom starten we de actie “Laat de PlusBus doorrijden”. Dat gaat via publieksfinanciering (crowdfunding) waarbij ieder die zich betrokken voelt een bedrag kan doneren.

WAT IS ER NODIG?
Het hebben uw hulp nodig om de organisatiekosten, onderhoudskosten en vervanging van de bus over 1 à 2 jaar mogelijk te maken. Met deze actie willen we vanaf nu tot en met 2019 totaal € 25.000 ophalen. Dat is een heel bedrag, maar als veel mensen een beetje geven is er veel mogelijk.
Graag roepen we iedereen die de waarde van de PlusBus herkent op, om aan de actie mee te doen.

HOE DOE JE MEE ?
Om te beginnen kan iedereen om informatie bellen naar 06 – 105 77 815.
Direct een bijdrage overmaken kan ook. Om de actiepagina te bekijken ga naar: https://www.geef.nl/nl/actie/laat-de-plusbus-doorrijden/donateurs

De directe link om te doneren is:  https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=9373&mode=e

Zie voor meer informatie  www.geef.nl Bovenin de balk kunt u onder ‘Goede doelen’ PLUSBUS HOUTEN vinden met meer uitleg.

NIEUWE INFORMATIE
Via deze website zullen we regelmatig berichten over de vorderingen van de actie.
Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!

Categorieën: Nieuws