In de eerste helft van ons bestaan (sinds oktober 2017) dachten we wel dat de PlusBus in een behoefte zou voorzien, maar we wisten het niet zeker. Dat heeft u nu wel duidelijk gemaakt, doordat de ritten regelmatig volgeboekt zijn. Daarom willen we na de zomer proberen een dag in de week meer te gaan rijden. Ook gaan we de overvol geboekte zondagen iets anders aanpakken. Veel mensen willen juist die dag er op uit! Maar sommige abonnees krijgen geen kans om mee te gaan, want er zijn maar een paar zondagen in de maand en er kunnen maar zes mensen tegelijk mee …. Voor een eerlijker verdeling gaan we daarom alle aanmeldingen voor de zondagsritten onder voorbehoud noteren en mensen die nog nooit zijn mee geweest gaan dan voor.
De eerste week van mei zijn alle ritten al volgeboekt. Maar het komt vaak voor dat mensen moeten afzeggen. Geef u daarom toch op als reserve, dan heeft u kans dat u toch mee kunt!
Gaat

Categorieën: Archief