De PlusBus rijdt nu drie maanden. Er zijn inmiddels 34 dagtochten georganiseerd met een prima bezetting. Niet alleen de ruim 30 vrijwilligers maken al deze dagtochten mogelijk, maar ook het vertrouwen van u, onze gasten.

In november zijn we onder andere langs de Vecht naar Breukelen gereden, hebben we een prachtige wandeling op de Heuvelrug gemaakt, zijn we voor het eerst naar Film Aan de Slinger geweest en hebben we zelfs extra ritten  ingezet, zoals naar de Kerstmarkt van kasteel Haarzuilens.

 

    

 

In december krijgt iedereen de kans om nog meer Kerstmarkten te zien! En voor liefhebbers staat een bijzondere workshop ‘kersthapjes’ op het menu! Ook bezoeken we Paleis ‘t Loo en het charmante Museum Spakenburg. Film aan de Slinger organiseert weer een ochtendfilm met lunch op woensdag 20 december. In januari gaan we naar o.a. een klederdracht- museum in Huizen en het Kröller Muller Museum op de Veluwe.

Categorieën: Dagtochten